Reviews

Luca Sartorio
Luca Sartorio
12:39 05 Jan 23
I stayed for 3 years in a room with bathroom included from Pension Barendregt in Rotterdam. I heard so many people having problems with housing and landlords that didn't cared about them and delayed fixing problems, but I only have to thank Martijn and his team. The room and other facilities were very well taken care of and when anything happened, they would fix it right away, sometimes even on the same day. The neighbourhood Kralingen is also very peaceful and pretty, the staying was worth every penny.
Luca Sartorio
Luca Sartorio
12:39 05 Jan 23
Ik verbleef 3 jaar in een kamer met badkamer van Pension Barendregt in Rotterdam. Ik heb gehoord dat zoveel mensen problemen hebben met huisvesting en verhuurders die niet om hen gaven en het oplossen van problemen uitstelden, maar ik moet alleen Martijn en zijn team bedanken. De kamer en andere faciliteiten waren zeer goed verzorgd en als er iets gebeurde, losten ze het meteen op, soms zelfs dezelfde dag. De wijk Kralingen is ook erg rustig en mooi, het verblijf was elke cent waard.
Thomas Von Larcher
Thomas Von Larcher
08:56 03 Nov 22
I very much enjoyed my time with Pension Barendregt. The landlord is super nice, apartments are fantastic, service is great. Strongly recommended.
Singh Lao
Singh Lao
13:55 19 Oct 22
The best landlords I have met so far. Close to uni, metro and tram station. Housemates are usually really nice. Overall, fantastic place to live.
Singh Lao
Singh Lao
13:55 19 Oct 22
De beste verhuurders die ik tot nu toe heb ontmoet. Nabij uni-, metro- en tramstation. Huisgenoten zijn meestal erg aardig. Kortom een ​​fantastische plek om te wonen.
Alina
Alina
20:06 31 Jul 22
Ik heb hier 2 jaar een appartement gehuurd en dit was mijn beste ervaring in Nederland! Het appartement was licht, het huis was erg rustig en de verhuurder was zeer responsief, stond altijd in contact en stond klaar om te helpen. Ik raad iedereen aan om hier een appartement te huren!
Alina
Alina
20:06 31 Jul 22
I rented an apartment here for 2 years and this was my best experience in the Netherlands! The apartment was bright, the house was very quiet and the landlord was very responsive, always was in touch and ready to help. I recommend everyone to rent an apartment here!
Diego Alejandro Blanco Ayarza
Diego Alejandro Blanco Ayarza
12:31 31 Jul 22
Ik verbleef 6 maanden in een studio in het "Pension Barendregt". De buurt is veilig en rustig, goed gelegen met toegang tot meerdere voorzieningen in de buurt, is een zeer comfortabele en gastvrije plek om te wonen, werken en/of studeren.
Diego Alejandro Blanco Ayarza
Diego Alejandro Blanco Ayarza
12:31 31 Jul 22
I stayed for 6 months in a studio at the "Pension Barendregt". The neighbourhood is safe and quiet, well located with access to multiple services nearby, is a very comfortable and welcoming place to live, work and/or study.
Jolien Langui
Jolien Langui
06:35 14 Jul 22
Ik verbleef 6 weken in Pension Barendregt en kan deze verblijfplaats sterk aanbevelen. Goed verzorgd appartement met een mooie ligging in Kralingen. De verhuurder was steeds correct en gemakkelijk te bereiken.
stephonne chien
stephonne chien
18:46 20 Jun 22
Ik heb hier een jaar gewoond en het was het beste verblijf dat ik tot nu toe heb gehuurd. De verhuurder zorgt goed voor het huis en reageert snel op verzoeken/vragen. Bovendien was de prijs voor een jonge werkende professional redelijk voor de geleverde diensten en locatie. 😉
stephonne chien
stephonne chien
18:46 20 Jun 22
I lived here for a year and it was the best stay i have rented so far. The landlord takes good care of the house and responds fast to requests/questions. Plus, for a young working professional, the price was fair for the services provided and location. 😉
Emiel Vanoosthuyse
Emiel Vanoosthuyse
14:15 16 Jul 21
Ik heb een jaar verbleven in één van de kamers van Pension Barendregt als buitenlandse student. Ik kan dit verhuurbedrijf enkel warm aanbevelen; een zeer correcte aanpak van de verhuurder en bij kleine defecten wordt de dag zelf nog voor een oplossing gezorgd. Een must-go voor een zorgeloos verblijf als student in Kralingen in de nabijheid van de Erasmus universiteit.
See All Reviews
js_loader