Studios

  • Order by:

Latest reviews

Tom MartinaudTom Martinaud
21:37 02 Jul 24
Mijn verblijf van 3 jaar bij Pension Barendregt is zeer goed verlopen. De ligging is uitstekend: in een rustige en groene buurt, met goede toegang tot het openbaar vervoer, en dichtbij de universiteit en het centrum van Rotterdam. Het appartement was ook erg mooi, goed onderhouden en licht (zelfs tijdens de Nederlandse winter)! De faciliteiten van het gebouw zijn handig (lift, gemeenschappelijke wasmachine). De huurprijs is inclusief alle diensten (wifi, wekelijkse schoonmaak, elektriciteit, enz.). Wanneer ik een probleem had, werd dit ook snel en adequaat opgelost. Sterk aanbevelen!
Sen ASen A
12:42 01 Jul 24
Tijdens deze dagen met de frustrerende situatie met betrekking tot de huursituatie in Nederland zijn Pension Barendregt en zijn eigenaar Martijn Barendregt een zeldzame vondst. Recensies en artikelen van studenten over huisvesting in Nederland waarschuwen voor dure woningen en slechte verhuurders. Maar de heer Barendregt is niet alleen een eerlijke huisbaas, hij is een ongelooflijk persoon en zal u onbaatzuchtig helpen als u enige vorm van hulp nodig heeft.Ik heb ruim twee jaar een zeer comfortabel verblijf gehad. Comfortabel is hier een understatement. Gezien de kwaliteit, de ligging van de kamers en de dienstverlening is de huurprijs één van de scherpste van Rotterdam. Ik zou het iedereen aanbevelen die op zoek is naar een studentenhuisvesting, maar niet veel mensen in de stad kent. U kunt er altijd op vertrouwen dat de heer Barendregt u een goede kamer biedt met de nodige voorzieningen tegen een eerlijke prijs.
Chloe HanssonChloe Hansson
13:03 29 Dec 23
Zeer vriendelijke verhuurders - begripvol, respectvol en ijverig. De locatie zelf ligt op een zeer gunstige en mooie locatie in Rotterdam. De kamer waarin ik verbleef was over het algemeen stil en had directe toegang tot een grote tuin, wat bijdraagt ​​aan de rust van mijn verblijf en leuk is voor een samenzijn met vrienden in de zomer.
murat erdoğanmurat erdoğan
12:51 01 Sep 23
Ik woonde in een van de door hen ter beschikking gestelde kamers en bleef daar een jaar. Het was een geweldige ervaring. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Vooral de schoonmaakservice die deel uitmaakt van de huur is gewoon geweldig. Ik kan het gemakkelijk aanbevelen!
Singh LaoSingh Lao
13:55 19 Oct 22
De beste verhuurders die ik tot nu toe heb ontmoet. Nabij uni-, metro- en tramstation. Huisgenoten zijn meestal erg aardig. Kortom een ​​fantastische plek om te wonen.
Ik verbleef 6 maanden in een studio in het "Pension Barendregt". De buurt is veilig en rustig, goed gelegen met toegang tot meerdere voorzieningen in de buurt, het is een zeer comfortabele en gastvrije plek om te wonen, werken en/of studeren.
Jolien LanguiJolien Langui
06:35 14 Jul 22
Ik verbleef 6 weken in Pension Barendregt en kan deze verblijfplaats sterk aanbevelen. Goed verzorgd appartement met een mooie ligging in Kralingen. De verhuurder was steeds correct en gemakkelijk te bereiken.
stephonne chienstephonne chien
18:46 20 Jun 22
Ik heb hier een jaar gewoond en het was het beste verblijf dat ik tot nu toe heb gehuurd. De verhuurder zorgt goed voor het huis en reageert snel op verzoeken/vragen. Bovendien was de prijs voor een jonge werkende professional redelijk voor de geleverde diensten en locatie. ;)
張嘉芮張嘉芮
07:40 05 Jan 22
Ik heb echt geluk dat ik mijn eigen ruimte kan vinden in Rotterdam, vooral in Kralingen. Ik woonde in een mooie kamer en deelde de meeste voorzieningen met andere huisgenoten. We voelden ons niet alleen gezellig en gelukkig met alle huisgenoten in het gebouw, maar ook onze buren waren erg vriendelijk. Hier is het goed wonen en als ik vragen had, probeerde onze huisbaas het altijd uit te zoeken. Ik ben hier altijd dankbaar voor. En ik zal alle herinneringen hier missen, want het is mijn tweede thuis.
Emiel VanoosthuyseEmiel Vanoosthuyse
14:15 16 Jul 21
Ik heb een jaar verbleven in één van de kamers van Pension Barendregt als buitenlandse student. Ik kan dit verhuurbedrijf enkel warm aanbevelen; een zeer correcte aanpak van de verhuurder en bij kleine defecten wordt de dag zelf nog voor een oplossing gezorgd. Een must-go voor een zorgeloos verblijf als student in Kralingen in de nabijheid van de Erasmus universiteit.
ella everkeella everke
11:35 14 May 21
Ik vond het heerlijk om mijn appartement te verhuren via Pension Barendregt. Iedereen hielp me graag wanneer ik het nodig had. Het appartement en de service inbegrepen, maakten mijn verblijf hier zeer geruststellend. De locatie en faciliteiten zijn geweldig om een ​​thuis voor jezelf te maken en om parken of de stad snel te bereiken. Ik hield van mijn appartement en kan het alleen maar aan anderen aanbevelen!
Aysha TamaraAysha Tamara
21:11 23 Oct 20
Tijdens mijn studie ben ik een jaar in Rotterdam gebleven. De verhuurder is altijd zeer behulpzaam geweest en reageert snel als er iets dringends is. Het appartement is goed onderhouden. De locatie is perfect als student, 5 minuten fietsen naar de EUR en dicht bij het winkelgebied en een groot park. De buurt is erg mooi, dicht bij studentenhuizen maar helemaal niet luidruchtig. Ik zou Pension Barendregt aan iedereen aanbevelen, vooral aan internationale studenten, aangezien de meeste verhuurders vaak niet behulpzaam, transparant en communicatief zijn.
js_loader