Storage / Parking

  • Order by:
Storage / Parking

Compact storage space

Rotterdam-Kralingen

Rented out for indefinite duration

€ 125

p/m (incl.)

±4,5 m2

Storage / Parking

Parking place

Rotterdam-Kralingen

Rented out for indefinite duration

€ 175

p/m (incl.)

±22,8 m2

Latest reviews

Chloe HanssonChloe Hansson
13:03 29 Dec 23
Zeer vriendelijke verhuurders - begripvol, respectvol en ijverig. De locatie zelf ligt op een zeer gunstige en mooie locatie in Rotterdam. De kamer waarin ik verbleef was over het algemeen stil en had directe toegang tot een grote tuin, wat bijdraagt ​​aan de rust van mijn verblijf en leuk is voor een samenzijn met vrienden in de zomer.
Dang Khoa NguyenDang Khoa Nguyen
10:37 20 Nov 23
Het wonen aan de Voorschoterlaan 30A is de afgelopen twee jaar een waar genoegen geweest. De verhuurder was meer dan behulpzaam, altijd aanspreekbaar en oprecht aardig. Een van de opvallende kenmerken is de transparantie in de communicatie: geen verborgen verrassingen of onverwachte problemen.De netheid van de plaats is altijd indrukwekkend geweest. Het is duidelijk dat de woning goed onderhouden is, waardoor er een comfortabele en plezierige leefomgeving ontstaat. De locatie is een ander belangrijk pluspunt: gunstig gelegen, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot essentiële voorzieningen en openbaar vervoer.Een van de aspecten die mij opvielen was de snelle reactie van de verhuurder wanneer er een behoefte of probleem was. Het maakte het leven hier niet alleen comfortabel, maar ook stressvrij, wetende dat eventuele problemen snel zouden worden aangepakt.Al met al was Voorschoterlaan 30A al twee jaar een fantastische plek om te wonen. Als u op zoek bent naar een nette, goed onderhouden woning met een aardige verhuurder en een toplocatie, dan bent u hier zeker aan het juiste adres.
murat erdoğanmurat erdoğan
12:51 01 Sep 23
Ik woonde in een van de door hen ter beschikking gestelde kamers en bleef daar een jaar. Het was een geweldige ervaring. Ze zijn vriendelijk en behulpzaam. Vooral de schoonmaakservice die deel uitmaakt van de huur is gewoon geweldig. Ik kan het gemakkelijk aanbevelen!
IvankaIvanka
13:19 30 Jul 23
Ik heb 17 maanden in een studio met tuin gewoond, het appartement is volledig gemeubileerd en de schoonmaak is 1 keer per week bij de huur inbegrepen, de verhuurder is zeer behulpzaam en vriendelijk, veilige en rustige omgeving dichtbij de Erasmus Universiteit, winkelstraat, Trompenburg botanische tuin, park Kralingen, rivierfront, metro, tram. Een perfecte locatie voor de prijs en kwaliteit. Sterk aanbevelen!
Szymon BrzozowskiSzymon Brzozowski
12:18 24 Jun 23
Ik verbleef 2 jaar in het appartement en had absoluut een geweldige tijd. Het is heel dichtbij, op loopafstand van de universiteit, en de buurt heeft alles wat men nodig heeft: winkels, restaurants en bars. Het appartement zelf is zeer goed uitgerust. Verhuurder is zeer behulpzaam en communicatief. 10/10
Luca SartorioLuca Sartorio
12:39 05 Jan 23
Ik verbleef 3 jaar in een kamer met badkamer van Pension Barendregt in Rotterdam. Ik heb gehoord dat zoveel mensen problemen hebben met huisvesting en verhuurders die niet om hen gaven en het oplossen van problemen uitstelden, maar ik moet alleen Martijn en zijn team bedanken. De kamer en andere faciliteiten waren zeer goed verzorgd en als er iets gebeurde, losten ze het meteen op, soms zelfs dezelfde dag. De wijk Kralingen is ook erg rustig en mooi, het verblijf was elke cent waard.
Singh LaoSingh Lao
13:55 19 Oct 22
De beste verhuurders die ik tot nu toe heb ontmoet. Nabij uni-, metro- en tramstation. Huisgenoten zijn meestal erg aardig. Kortom een ​​fantastische plek om te wonen.
AlinaAlina
20:06 31 Jul 22
Ik heb hier 2 jaar een appartement gehuurd en dit was mijn leukste ervaring in Nederland! Het appartement was licht, het huis was erg rustig en de verhuurder was zeer responsief, stond altijd in contact en stond klaar om te helpen. Ik raad iedereen aan om hier een appartement te huren!
Ik verbleef 6 maanden in een studio in het "Pension Barendregt". De buurt is veilig en rustig, goed gelegen met toegang tot meerdere voorzieningen in de buurt, het is een zeer comfortabele en gastvrije plek om te wonen, werken en/of studeren.
Jolien LanguiJolien Langui
06:35 14 Jul 22
Ik verbleef 6 weken in Pension Barendregt en kan deze verblijfplaats sterk aanbevelen. Goed verzorgd appartement met een mooie ligging in Kralingen. De verhuurder was steeds correct en gemakkelijk te bereiken.
stephonne chienstephonne chien
18:46 20 Jun 22
Ik heb hier een jaar gewoond en het was het beste verblijf dat ik tot nu toe heb gehuurd. De verhuurder zorgt goed voor het huis en reageert snel op verzoeken/vragen. Bovendien was de prijs voor een jonge werkende professional redelijk voor de geleverde diensten en locatie. ;)
Remy Lojo-PetrovčičRemy Lojo-Petrovčič
21:26 20 Apr 22
Ik huurde een appartement in Kralingen via Pension Barendregt en heb daar uiteindelijk 4 jaar gewoond. De eigenaar/verhuurder is zeer vriendelijk, professioneel, maar bovenal flexibel. De reparatieverzoeken werden snel afgehandeld en ook e-mails werden snel beantwoord. Ik kan ze zeker aanbevelen voor zowel studenten die studeren/gaan studeren aan een van de universiteiten in de omgeving van Rotterdam als ook voor jonge werkende professionals die op zoek zijn naar een rustige buurt.
張嘉芮張嘉芮
07:40 05 Jan 22
Ik heb echt geluk dat ik mijn eigen ruimte kan vinden in Rotterdam, vooral in Kralingen. Ik woonde in een mooie kamer en deelde de meeste voorzieningen met andere huisgenoten. We voelden ons niet alleen gezellig en gelukkig met alle huisgenoten in het gebouw, maar ook onze buren waren erg vriendelijk. Hier is het goed wonen en als ik vragen had, probeerde onze huisbaas het altijd uit te zoeken. Ik ben hier altijd dankbaar voor. En ik zal alle herinneringen hier missen, want het is mijn tweede thuis.
Emiel VanoosthuyseEmiel Vanoosthuyse
14:15 16 Jul 21
Ik heb een jaar verbleven in één van de kamers van Pension Barendregt als buitenlandse student. Ik kan dit verhuurbedrijf enkel warm aanbevelen; een zeer correcte aanpak van de verhuurder en bij kleine defecten wordt de dag zelf nog voor een oplossing gezorgd. Een must-go voor een zorgeloos verblijf als student in Kralingen in de nabijheid van de Erasmus universiteit.
ella everkeella everke
11:35 14 May 21
Ik vond het heerlijk om mijn appartement te verhuren via Pension Barendregt. Iedereen hielp me graag wanneer ik het nodig had. Het appartement en de service inbegrepen, maakten mijn verblijf hier zeer geruststellend. De locatie en faciliteiten zijn geweldig om een ​​thuis voor jezelf te maken en om parken of de stad snel te bereiken. Ik hield van mijn appartement en kan het alleen maar aan anderen aanbevelen!
Aysha TamaraAysha Tamara
21:11 23 Oct 20
Tijdens mijn studie ben ik een jaar in Rotterdam gebleven. De verhuurder is altijd zeer behulpzaam geweest en reageert snel als er iets dringends is. Het appartement is goed onderhouden. De locatie is perfect als student, 5 minuten fietsen naar de EUR en dicht bij het winkelgebied en een groot park. De buurt is erg mooi, dicht bij studentenhuizen maar helemaal niet luidruchtig. Ik zou Pension Barendregt aan iedereen aanbevelen, vooral aan internationale studenten, aangezien de meeste verhuurders vaak niet behulpzaam, transparant en communicatief zijn.
js_loader